Certificaten

  • China sints precision technology co.,ltd certificaten
    ISO9001
  • China sints precision technology co.,ltd certificaten
    TS16949
  • China sints precision technology co.,ltd certificaten
    IECQQC080000

Profiel QC

Kwaliteitsdoelstelling:

De doelstellingen van de projectkwaliteit 2,463 (maanden) Statistische eenheden
1. Totaal voltooiingstarief ≥90% maand Planactivering
2. Het aantal dergelijke producten ≤2 tijden/maand Ministerie van Beheer
3. Aantal klantenklachten ≤5 tijden/maand Ministerie van Verrichtingen
 

 

Kwaliteitsbeleid:

1, Volledig van goederen: Alle ambtenaren zouden volledig toegewijd ISO9001-bedrijf in de onderneming, implementatie en onderhoud, en de processen moeten zijn bij het werk in de kwaliteitscontrole van het bedrijf van producten, hun kwaliteitsbewustzijn verbeteren.

2, Besturingssysteem: Al personeel in de bedrijven van het productieproces de vereisten van de documenten van ISO 9001, en verticale en horizontale communicatie en van de verhogingsproductie efficiency moeten zou voldoen.

3, Voortdurende verbetering: Het bekwame het beheers model „plan van de gebruikscyclus (p),“ Uitvoerende (d) „Inspectie (c)“ correct (a) „aan het laagste punt in uitzonderlijke controle en verbetert productiebeheer, kwaliteitsbewaking, ongebruikelijke kostenvermindering.

4, Klantentevredenheid: Al personeel betrokken bij het gehele proces van kwaliteitsbewaking en controlesysteem, verbetert constant de producten en de kwaliteit van de diensten, om klantentevredenheid, een grotere bredere markt te ontmoeten of te overschrijden.

Laat een bericht achter