Wat voordeel van het lager van de poedermetallurgie is

August 27, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over Wat voordeel van het lager van de poedermetallurgie is

Het lager van de poedermetallurgie draagt met poreus, hoofdzakelijk metaalpoeder aangezien de grondstof, die sinterende die delen gebruiken door poedermetallurgie worden veroorzaakt, het vrij aanpassing het aantal poriën, de grootte, de vorm en de distributie en enz. kan. Zo wat draagt het voordeel van poedermetallurgie? Laat SINTS-bedrijf het introduceren:

 

het voordeel van het lager van de poedermetallurgie
 

Het lager van de poedermetallurgie genoemd geoli?d dragend, wanneer in een non-operational status, de smeerolie van lager is vulling in zijn poriën, wanneer in een verrichtingsstatus, de schachtomwenteling door wrijving wordt verwarmd, en de thermische uitbreiding van dragende shell vermindert de poreusheid, zodat zal de smeerolie overlopen en zal in de ruimte van het dragen krijgen. Nadat de omwenteling van het schachteinde, de dragende struik koelde, zal de smeerolie gaten terugkeren. De olievlek van de lager mogelijke vorm volledig, maar in het grootste deel van gelegenheid, dit soort lager is in niet-volledig olievlek.

 

Het lager van de poedermetallurgie heeft kenmerken van goedkope, trillingsabsorptie, met geringe geluidssterkte, geen behoeftesmeermiddel tijdens lange het werktijd, vooral kostuum aan non-oil en niet-smeermiddelwerkomgeving. De poreusheid is een belangrijke parameter voor van olie doordrongen lagers. De olie die onder hoge snelheid dragen vereist meer oliegehalte, hogere poreusheid; olie dragen die bij met lage snelheid werken vereist poreusheid met hoge weerstand, lage.

 

 

Dit soort lager werd uitgevonden in vroeg - Th-20 eeuw. wegens zijn lage productiekosten en geschikt gebruik, is het wijd gebruikt. Nu is het een onontbeerlijke ontwikkeling van diverse industrieproducten zoals auto's, huistoestellen, audiomateriaal, kantoorbenodigdheden, landbouwmachines, precisiemachines, enz. geworden. Een type van basisdeel.