De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit

July 27, 2020
Laatste bedrijfsnieuws over De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit

 

一, het belangrijkste materiaal van slim deurslot

Het toepassingsmateriaal van slim deurslot heeft veel van metaalmateriaal, maar het heeft verschillend materiaal in verschillende componenten volgens toepassing. Het belangrijkste toepassingsmateriaal in slotlichaam (beeld 1) heeft ijzer, roestvrij staal, koper; De belangrijkste toepassing in panelen en de handvatten (beeld 2) hebben plastiek, roestvrij staal, ijzer, aluminiumlegering, koperlegering en zinc-alloy, zelfs als Titaniumlegering hebben; het materiaal van interne structuur (elektronisch deel, koppelingsassemblage, noodsituatie, picture3 die openen) omvatte etc. koper-legering, plastiek, roestvrij staal. Nu, concentreren wij ons op het slotlichaam, panelen en de zijn handvatten, verwijzen naar hoofdproces hebben het gieten, poedermetallurgie, metaalinjectie het vormen, stempelend, oppoetsend, platerend, machinaal bewerkend proces en enz.

 

beeld 1: slotlichaam

laatste bedrijfsnieuws over De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit  0

 

beeld 2, panelen en handvatten

 

laatste bedrijfsnieuws over De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit  1

 

二, het materiaal van slotlichaam

Het slotlichaam een mechanisch apparaat van open slot en dicht slot, het is één van belangrijkste waarborg van veiligheid, duurzaamheid, en ook is het een één van een kerndeel van slim deurslot, is zijn verzoeken van materiaal duurzaam, sterk. Aldus, heeft het belangrijkste materiaal van slotlichaam ijzer, roestvrij staal en zinc-alloy wat, wordt het koper gebruikt in de bout van de slotlente, zelden wordt gebruikt in interne structuur. De prijs van roestvrij staal is duur, is het machinaal bewerken moeilijkheid, heeft zijn hoofdproces precisie afgietsel, het uitrekken zich proces en enz. de prestaties van ijzer zijn het beste in momenteel het gebruiken van slotlichaam. Maar meestal van slot is het lichaam gebruiksroestvrij staal, zoals de bout van de slotlente, slotas, slot roterend deel, kan het betere duurzame prestaties krijgen en de de dienstbetrouwbaarheid, de andere componenten kan ijzer gebruiken die kosten drukken, is zijn proces zelfde zoals het roestvrije staal, en voor laagste kostendelen, zal het ijzer en roestvrij ijzer, zelfs de metallurgie van het gebruiks laag-poeder in de boutproces van de slotlente (de kwaliteit van hoge poedermetallurgie is zeer goed, maar de kosten zijn zeer hoog) gebruiken, goedkoop, maar de minder betrouwbaarheid en de duurzaamheid.

 

beeld 4, de componenten van de slotbout

 

laatste bedrijfsnieuws over De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit  2

 

beeld 5, slot roterende componenten

laatste bedrijfsnieuws over De belangrijkste materiaal en procestoepassingsanalyse van slimme deur sluit  3

 

三, materiaal van slotpanelen

 

In momenteel, inclueded het gebruiksmateriaal van panelenleiding ijzer, roestvrij staal, Aluminiumlegering, koper, zinc-alloy, plastic, gras enz., gewoonlijk, het plastiek en het gras is zelden.